Preview Mode Links will not work in preview mode

Ráno Nahlas

Nov 29, 2019

Milan Špánik je poslanec NRSR, ktorý nastúpil ako náhradník za odsúdeného Milana Mazureka. Z ĽSNS však vystúpil a nespolupracuje s ňou. Naopak - Kotlebovcov kritizuje a na bilboardoch tvrdí, že on hajlovať nebude. 

Pýtali sme sa ho, ako funguje ĽSNS zvnútra, aká je jej stratégia, kto v strane reálne...


Nov 27, 2019

Orbánovské Maďarsko je nasiaknuté pocitom trianonskej krivdy a v prípade oslabenia štruktúr Európskej únie a NATO nie sú vylúčené ani jeho nároky na naše územie, hovorí v rozhovore pre ráno nahlas bývalý veľvyslanec v Maďarsku Rastislav Káčer.

Budapešť označuje za trójskeho koňa putinovho...


Nov 27, 2019

Ani tridsať rokov po Novembri‘89 Slovensko nemá múzeum komunizmu a jeho obetí. Podľa iniciátorov výzvy Aby minulosť nemala budúcnosť strata historickej pamäte môže pootvoriť dvere novým totalitám.

Tridsiatka osobností pripomína zodpovedným, že nenaplnený zámer múzea obetí komunizmu už neznesie...


Nov 26, 2019

Valentíne vzala mentálna anorexia prakticky skoro všetko, energiu, sebaúctu, chuť žiť a napokon - takmer aj holý život. Pokus o samovraždu však našťastie prežila a - hoci ako ona sama hovorí, ešte nemá vyhrané, tyrana tejto choroby sa jej už skrotiť podarilo. Dnes Valentína Sedileková stojí za...


Nov 25, 2019

Internet, sociálne siete, nespočetné množstvo online aplikácií takmer na „všetko“ sa stávajú silným konkurentom štátu. Ako prejav osobnej iniciatívy a šikovnosti „vynálezcov“ idú dopredu bez toho, aby si pýtali dovolenie od úradníkov, zákonodarcov, štátu.

Úspech u širokej masy...