Preview Mode Links will not work in preview mode

Ráno Nahlas

Sep 30, 2020

Slovenské zdravotníctvo nie je schopné zvládnuť nápor pacientov. Buď pôjdeme cestou silných karanténnych opatrení alebo máme za dverami Armagedon, odôvodňuje nutnosť prísnych a plošných protiepidemických opatrení biochemik Pavol Čekan. Podľa neho sme sa stali doslova obeťou vlastného jarného...


Sep 29, 2020

Afganistan, Irak, neskôr Balkán a nepokojné zóny Afriky. Všade tam pôsobil a informoval o dianí pôvodne vojnový reportér Martin Rajec. „Bola to výzva a páčilo sa mi, že môžem cestovať, zažívať dobrodružstvá a ešte ti za to aj platia“, tvrdí s odstupom desaťročia.

Nakoniec zakotvil v...


Sep 28, 2020

12 ročný Dominik je autista. Jeho mama hovorí, že pre jej dieťa v tomto štáte nie je miesto. Dominik už totiž nežije so svojou rodinou. Nájsť pre neho nový domov však bola anabáza plná odmietania.

 

 

TITULOK 4

 


Sep 27, 2020

September je deviaty mesiac v roku. A pre niektorých je aj deviatym mesiacom bez príjmu. Aj to je realita dnešnej pandemickej doby. Postihla aj kultúru a jej obslužné profesie.

„Sezóna sa skončila vianočnými koncertmi. Prišiel január, február. A do toho marec, keď sa všetko zavrelo a my sme...


Sep 24, 2020

Počty infikovaných u nás stále rastú, a aj minister zdravotníctva Marek Krajčí očakáva, že rásť budú aj naďalej.  Čaká nás taká kríza ako v susednom Česku? Odborníci varujú, že sme už na ceste.

Pýtali sme sa šéfa lekárskeho odborového združenia Petra Visolajského, zdravotníckeho...