Preview Mode Links will not work in preview mode

Ráno Nahlas

Feb 26, 2021

Polícia začala viac kontrolovať dodržiavanie opatrení. Nie je to neskoro, keď už máme plné nemocnice a Slovensko je momentálne najkritickejšou krajinou na svete? V dnešnom podcaste budete počuť rozhovor s ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

Prečo podľa neho ľudia nedodržiavajú opatrenia? A dodržiava...


Feb 25, 2021

Sto dvanásť miliónov prípadov celosvetovo, takmer dva a pol milióna úmrtí, pritom takmer osemdesiat osem miliónov hospitalizovaných – doterajšia štatistika nového koronavírusu v celosvetovom merítku.

Pri zaostrení na Slovensko to vyzerá nasledovne: bezmála tristo tisíc pozitívnych potvrdených PCR...


Feb 24, 2021

Napriek oficiálne deklarovaným číslam, počet potratov zostáva v princípe konštantný, tvrdí gynekológ a pôrodník Jozef Záhumenský. Podľa neho skutočný pokles umelých prerušení tehotenstva neprinesú snahy o ich zákaz či obmedzovanie, ale zabezpečí ich sexuálna osveta a najmä dostupná a v...


Feb 23, 2021

Na počiatku bolo zemetrasenie – otras, ktorý spôsobila smrť dvoch mladých ľudí Jána a Martiny. Likvidácia investigatívneho novinára, ktorý obnažoval obchodné zákulisie politiky a politické zákulisie biznisu veľkých.

Otras, ktorý nahneval ľudí až k masovým protesom; otras, ktorý zmietol duo...


Feb 22, 2021

Nik pred tromi rokmi nepredpokladal, že sa dostaneme až takto ďaleko. Je tu obrovský posun, aj Jano by valil oči, keby videl, čo sa deje. Toto nikto nečakal, ale ešte nie sme ani zďaleka za vodou, spomína na svojho kolegu Jána Kuciaka investigatívny novinár Aktualít Marek Vagovič. Od jánovej vraždy a...