Preview Mode Links will not work in preview mode

Ráno Nahlas

Jul 30, 2021

Tempo očkovania klesá a nezaberá kampaň, očkovanie bez registrácie ani výjazdy. Tretia vlna premorí deti, lebo tie nie sú očkované a pôjdu do škôl. Deti nakazia starších nezaočkovaných – a možno až tisíce z nich to bude stáť život.

Budete počuť šéfa Národného centra zdravotníckych...


Jul 29, 2021

Vojna v polícii postavila proti sebe aj špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica a jeho nadriadeného, ​​generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Daniel Lipšic poskytol Aktuálne veľký rozhovor. Jeho zásadnú časť budete počuť v dnešnom podcaste.
Podľa Lipšica boli pri vyšetrovaní mafie tlaky...


Jul 28, 2021

Manipulácie so svedectvami sa netýkajú Tibora Gašpara, Norberta Bödöra ani Vladimíra Pčolinského, ale len okrajového prípadu podplácania Ľudovíta Makóa. Vyplýva to z uznesenia polície, ktoré majú k dispozícii viaceré redakcie, vrátane Aktualít.

Jeden z obvinených však figuruje ako svedok voči...


Jul 27, 2021

Najznámejšej súkromnej bezpečnostnej službe oligarchu Miroslava Bödöra po voľbách klesli tržby – a to až o tretinu. Napriek tomu firma Bonul zvýšila objem peňazí, ktoré drží v hotovosti. Druhou témou dnešného podcastu je, že prokuratúra pripravuje trestné stíhanie, v ktorom bude preverovať...


Jul 26, 2021

Ministra vnútra Romana Mikulca bude parlament odvolávať až v septembri – ak dovtedy vydrží vo funkcii. Ak bude vojna v polícii pokračovať, môže na to funkciou doplatiť napríklad aj policajný prezident.

Naznačuje to Juraj Šeliga z koaličnej strany Za ľudí. Poslancov OĽaNO sme sa pýtali, či Roman...